Oltványlé méregtelenítése,
A minőségi borhoz jó oltványlé méregtelenítése oltvány kell Minőségi szőlő oltvány Hazánk messze földön híres a minőségi borairól. Ez nem véletlen, hiszen az éghajlat tökéletesen alkalmas a minőségi borszőlők termesztésére, csupán a nagy hidegekre kell néha odafigyelni.
Egy jó szőlő oltvány remek lehetőséget biztosít arra, hogy létrehozzuk az év legjobb borát. A borászok minden évben alaposan szemügyre veszik a termést és csak a legjobbakat tartják meg. Az sem mindegy természetesen, hogy milyen típusú szőlőből készítjük el a szőlő oltványt.
A Cabernet Sauvignon egy francia szőlőfajta, amely igen népszerű hazánkban. Fürtje közepesen nagyméretű, átlagtömege gramm körül mozog.
Jellegzetes zamatú, kellemes savakban gazdag, fűszeres, bársonyos bort lehet belőle készíteni a megfelelő szaktudással, amely így kellemesen társulhat vadételekhez és vörös húsokhoz. Október eleje és közepe közé esik az érési időpontja, így igazi őszi szüreti hangulatot teremt.
Próbálja ki Ön is ezt a remek szőlőt, amelyből létrehozhatja a legjobb szőlő oltványt az idei évben. Készítsünk együtt minőségi bort!