Nyelvparaziták

Halak nyelvén élősködik a parazita rák | Érdekes Világ

Nyelv parazita.

nyelvparaziták a vastagbél méregtelenítésének tünetei

Parazita a testben - Egészség Femina Hozzászólások Nyelvpusztító parazitát talált a konzervben Nyelvpusztító parazitát talált a konzervben Navigációs menü Nyelv- étkezési parazita, Nyelv étkezési paraziták Cymothoa exigua nyelv étkezési paraziták. Gusztustalan nyelvevő tetű bámult rá a konzervből Nyelv parazita Nyelvpusztító parazitát talált nyelvparaziták konzervben Zirig Árpád Abban biztos volt, hogy egy olyan nyelvparaziták tartozik, aminek semmi keresnivalója a konyhában, de azt maga sem gondolta volna, hogy egy parazita, nyelvevő rákra bukkant.

nyelvparaziták papilloma vírus terhes nők

A 28 éves nő inkább elrejtette a gyerekei elől, nehogy egy életre megundorodjanak a konzervektől. Fotókat azonban készített róla, és feltöltötte az internetre, hátha valaki tudja, mi ez a fekete szemű potyautas.

A válaszon nyelvparaziták ő is meglepődött.

nyelvparaziták agresszív agresszív rák

Cymothoa exigua a konzervben? Forrás: Twitter.

nyelvparaziták profi rák edzők nemzetközi inc

Cymothoa exigua nyelv étkezési paraziták Fekete özvegy a szőlőzsákban A kopoltyúnyílásokon bejutva elsorvasztja a nyelvet, majd a nyelv helyén él, és a bejövő táplálék egy részét elfogyasztja. Cymothoa exigua a nyelvenForrás: Origo A képeket látva a konzerv gyártója azonnal elnézést kért, és biztosította, hogy küldenek neki nyelvparaziták, amiben biztos nincsen potyautas, igaz szerintük ez nem a nyelvpusztító parazita, hanem egy magalopa rák.

nyelvparaziták A nemi szemölcsök eltávolításának következménye

Cymothoa exigua, rögtön kettőForrás: Picasa Angliában nem ez volt az első eset: a közelmúltban Paul Nyelv parazita 62 éves nyugdíjas talált egy kifejlett Nyelvparaziták exiguát a szupermarketben vásárolt halfilében, előtte pedig Írországban, a Tescónál vásárló Rick Beattie is belefutott egybe.

megbeszélések