Magvető vető

Forum Hungaricum

magvető vető

Hogyan alakult a közösség? Hogyan vezette a Szentlélek a    közösséget?

Pálffy Lajos - A csatos köpönyeg sem volt már nagyon divatban, pontosabban arrafelé talán soha nem is ismerték az ilyen ruhadarabot, mert ezen a gipszből öntött, barnára festett férfialakon olyan köpeny van, amit talán cifraszűrnek is lehet nevezni. Legalábbis a viselési módja, két ujjának a formája erre utal. A rátéteket, hímzéseket hiába keresnénk, azért ez mégis csak egy kisebb méretű szobor, nem bír el ilyen apró részleteket. Az viszont teljesen biztos, hogy az alak nem éppen egy szántóvető vonásait hordozza, fejtartása és formája sem hasonlít a falusi emberre.

Péntekenként szentmisét tartanak, ami több órás virrasztással folytatódott. Fokozatosan felismertük Isten hívását, ami abban áll, hogy készek vagyunk befogadni Isten igazságait, és tovább is adni, gyümölcsöket teremve. Mi a neve és miért az a neve?

magvető vető

Közösség vezető: Bereczki Béla — Helyettesek: Szász Árpád —Gergely Magvető vető — A közösség tagsága: Ki és hogyan lehet a Magvetõ közösség tagja?

Minden olyan személy aki a A közösségi tagság formái: a. Ezt különféle szolgálatok, kurzusok, tevékenységek és együttlétek által szeretné valóra váltani mint: közösségi alkalmak, evangelizációs összejövetelek, dicsõítõ koncertek, lelkigondozás, lelkivezetés, lelkigyakorlatok, szolgálatok gyerekek, fiatalok, házasságra készülõk és családosok számára, kórházlátogatás, más felekezetekkel és közösségekkel együttmûködve.

Magvető így is, úgy is

Hány tagja van a közösségnek? Milyen tevékenységeitek vannak?

magvető vető

A közösség szerda délutánonként 18,30 - 20,30 között találkozik a főtéri Deus Providebit Tanulmányi ház első emeleti Szent Ignác termében.

Minden hónap harmadik szerdáján házicsoport családoknál.

Havonta egy alkalommal imanapot szervezünk reggel 8-tól este ig. Havonta egy alkalommal asszony találkozó. Évente egyszer tagok találkozója. Hetente 2 alkalommal Korház evangelizáció — látogatás.

megbeszélések