Spirális gyöngyök. Rézgyöngy IUB™ | Hormonmentes Fogamzásgátló - Nektek Tervezve

spirális gyöngyök

Két éven belül itt a férfi-fogamzásgátló?

Komoly problémát jelent a szexuálisan aktív nők számára a megfelelő fogamzásgátló módszer kiválasztása. Az ismert fogamzásgátló módszerek mindegyikének van valamilyen hátránya a már ismert mellékhatásokon felül.

spirális gyöngyök diéta a giardiaza gyermekmenühöz

Ilan Baram nőgyógyász szakorvos, fogamzásgátlás spirális gyöngyök célja az volt, hogy egy hormonmentes és humánus fogamzásgátló alternatívát fejlesszen ki, amit bármilyen életkorú hölgy biztonságosan tud használni. Ez az eszköz a réz mellett nitinolból áll, amely emlékezik a kiinduló formájára. Ezt a tulajdonságát más területeken régóta alkalmazzák, például implantátumok és stentek esetében.

spirális gyöngyök a húgycső genitális szemölcsei egy nőnél

A felhelyezést egy 3,2 milliméter átmérőjű műanyag cső segítségével végzik, ugyanúgy. A rézgyöngy gömb alakban helyezkedik el a méh üregében, nincsenek éles végei vagy szögletei, mint a hagyományos T alakú spiráloknak. A felhelyezéstől kb.

spirális gyöngyök mellkasi papilloma

Ezek a felszabaduló rézionok csökkentik a hímivarsejtek mozgékonyságát a méh üregében, ezáltal valószínűtlenné téve a megtermékenyülést. A hormonmentes védekezéssel elkerülhetőek az olyan mellékhatások, mint a hízás, hangulatingadozás, csökkenő libidó.

spirális gyöngyök féreg alkalmazkodás

A Rézgyöngy fogamzásgátló eszköz 6 fő kedvező tulajdonsága: hormonmentes védekezés.

megbeszélések