Féreghajtó toxicitás

Cestal Cat féreghajtó rágótabletta 1db

féreghajtó toxicitás kutil papilloma adalah

Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival, vagy bármely segédanyaggal szembeni féreghajtó toxicitás esetén. A készítmény alkalmazása 4 hetes életkor alatt nem ajánlott.

féreghajtó toxicitás agresszív nyirokrák

Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések Az általános munkavédelmi óvórendszabályokat kell betartani! Véletlen lenyelés esetén haladéktalanul orvoshoz kell fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását vagy címkéjét.

Prazikvantel, pirantel-embonát vagy fenbendaml iránti ismert túlérzékenység esetén kerülni kell az állatgyógyászati szerrel való érintkezést.

féreghajtó toxicitás nagy pirulák paraziták ellen

Az állatokat a tabletta beadása után 24 óráig javasolt zárt helyen tartani, és az ürített bélsarat, férgeket, féregízeket, petéket megsemmisíteni. Javasolt az állat környezetét gyakran takarítani és fertőtleníteni, majd alaposan kezet mosni.

féreghajtó toxicitás emberi vércsoportú paraziták

A kezelést követő napokban a gyerekeket távol kell tartani a kutyáktól. A célállat-tolerancia vizsgálatok során a tanulmányozott klinikai, hematológiai, illetve biokémiai paraméterek egyike sem mutatott szignifikáns változást még ötszörös túladagolás esetén sem. Mellékhatások a klinikai vizsgálatok során sem mutatkoztak.

féreghajtó toxicitás hólyagrák prognózisa

Hasonlóképpen nem használható együtt szerves foszforsavészterekkel és dietilkarbamazinnal. A pirantelhez hasonló hatásmechanizmus és toxikológiai sajátosságok miatt kerülni kell a készítmény morantellel és levamizollal való együttes használatát.

féreghajtó toxicitás rák jele röviden összefoglalva

Kölykök és kistestű kutyák:.

megbeszélések