Csodálatos toxin

csodálatos toxin

csodálatos toxin

A Clairy ötvözi a természetet, a technológiát és a dizájnt. Egy hihetetlen okos virágcserép, ami emberi parazita valódi növényeket használja légtisztításra, és megszünteti a mérgező anyagokat a levegőben.

csodálatos toxin

Az emberek azt hiszik, hogy a szennyezés csak kívülről jöhet a lakásba, pedig ez valójában nem igaz. A beltéri levegő minősége IAQ komoly aggodalomra adhat okot, mivel az épületek és lakások egyre inkább zártak az energiafogyasztás csökkentése érdekében.

csodálatos toxin

A legújabb kutatások kimutatták, hogy a beltéri szennyezés akár 5x nagyobb lehet a külső szennyezéshez képest. És melyek ezek a káros anyagok?

Egy rövid lista ezekről: Benzol: használt műanyag, gumi, tisztítószerek, dohányfüst, bútor viasz és festék. Xilol: nyomtatás, gumi, bőr és festékek.

  • Pin by Sándor Szászin on Symbiot | Toxin marvel, Marvel villains, Marvel venom
  • Helmint fertőzések fertőző betegségek
  • Illusztrátor: Tomoko Ishikawa A könyv nagy gonddal készült.
  • Когда впоследствии Олвин мысленно возвращался к этому моменту, он никак не мог с полной уверенностью разобраться в своих мотивах, В основных своих чертах они могли быть продиктованы вполне эгоистическим чувством, но в то же время прослеживался в них и отзвук сострадания, Будь это в его силах, он поломал бы эту скучную череду совершенно тщетной жизни и осво6олил бы эти создания от их фантастической судьбы.
  • Papilloma szem felülvizsgálatok

Ammónia: ablaktisztító szerek, padló viasz és műtrágyák. Trichloroethylene: nyomdafestékek, lakkok, ragasztók és festékoldók.

A csodálatos immunrendszer

Formaldehid: papírzacskó, arckendő, papírtörlő, szalvéták és szintetikus szálak. A Csodálatos toxin egy kétrétegű kerámia virágcserép.

  • Clairy – A csodálatos légtisztító | SmartMe Building Technologies Kft.
  • Férgek megelőzése gyermek tablettákra
  • Он еще раз бросил взгляд на деревню, в которой было так хорошо, и которую он никогда больше не увидит, если те, кто стоят за Серанис, добьются .
  • С нашей стороны она была запечатана, когда в центре вашего города разбили Парк, и вы забыли про нас, хотя мы о вашем существовании не забывали .
  • Az orrüreg papilloma

A növény által megtisztított levegőt a gyökérzetből nyerik ki. A levegő minőségét, a hőmérsékletet és a páratartalmat az érzékelők folyamatosan ellenőrizik, a beépített Wi-Fi modul pedig elküldi a valós idejű adatokat a telefonunkra. A növény gyökerei csodálatos toxin megtisztított levegőt egy ventilátor fújja ki a lakásba.

csodálatos toxin

Cserepünk értesítést küld, ha a toxin szintje a szobában magas, valamint figyeli a hőmérsékleti és a páratartalom adatokat. Mivel ezek a szintek szoros összefüggésben vannak a toxicitás mértékével, a Clairy tippeket adhat, hogyan kell a ventilátor teljesítményét beállítani, hogy a levegő minőségét javítsuk.

A hagyományos virágcserepek nem teszik lehetővé, hogy a levegő a gyökerekhez is eljusson, ezért a növény nem képes megfelelően kiszűrni a mérgező anyagokat. Ez a cserép egy remek és természetes megoldás lehet otthonunk levegőjének tisztántartására.

Bejegyzés megosztása.

megbeszélések